Activitats del primer semestre de l’any 2024 de l’AMG

L’Agrupació Musical de Godall ha tingut un primer semestre del 2024 ple d’activitats i esdeveniments que han omplert de música els carrers del poble i d’altres localitats veïnes.

Passacarrers de Reis Mags per començar l’any

El nou any va començar de manera festiva, amb la banda de música acompanyant a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient pels carrers de Godall. El tradicional passacarrers va omplir de màgia i il·lusió el poble, mentre els músics acompanyaven la comitiva reial amb les seves melodies, creant un ambient de celebració nadalenca que va entusiasmar tant a petits com grans.

La Rua de Carnestoltes, música i diversió

Amb l’arribada de febrer, els carrers de Godall es van transformar per celebrar el Carnestoltes. La banda de música va participar, com cada any, en la Rua de Carnestoltes, on no només van oferir un repertori animat, sinó que també van sumar-se a la festa disfressats per l’ocasió. La seva presència va ser clau per mantenir l’ambient festiu mentre desfilaven amb els veïns i visitants, afegint un toc d’alegria i originalitat.

2024 Carnavals. https://photos.app.goo.gl/kRttDqk95Us6cu2j7

Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall

El 9 de març, la banda es va vestir de gala per participar en un dels esdeveniments més esperats del poble: la Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall 2024. Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament i la Cooperativa Agrícola, és una oportunitat per promocionar els productes locals, i la banda hi va contribuir amb un passacarrers que va portar música i animació pels carrers, tot marcant l’inici d’una jornada especial per a la comunitat.

Setmana Santa, devoció i tradició

Durant la Setmana Santa, la banda va ser convidada a Sant Vicenç dels Horts, on va participar en la solemne Processó del Divendres Sant. Aquest acte religiós, carregat de tradició i devoció, va comptar amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Godall, que va acompanyar la processó amb peces de caràcter serè i solemne. A més, el Diumenge de Resurrecció, la banda va tornar a casa per oferir un altre passacarrers, aquesta vegada pels carrers de Godall, posant punt final a la festivitat de Setmana Santa amb un toc musical que va reunir els veïns en un ambient de comunitat i celebració.

2024 Setmana Santa. https://photos.app.goo.gl/Z6uD37MB2GcSUZf5A

Concert de primavera al Casal Municipal

L’activitat no es va aturar amb l’arribada de la primavera. El 27 d’abril, l’Agrupació Musical de Godall va oferir el tradicional concert de primavera al Casal Municipal. Aquest concert, molt esperat per la comunitat, va comptar amb un repertori variat i va ser un èxit rotund, amb una gran assistència de públic.

Concert de pasdobles al maig

Amb l’energia del concert de primavera encara present, els músics de l’agrupació van començar a preparar el següent repte: el concert de pasdobles del 25 de maig, també al Casal Municipal. Aquest concert va ser un homenatge a un dels gèneres més populars dins el món de les bandes de música, el pasdoble. El públic va gaudir d’un repertori que va captivar per la seva vitalitat i ritme, i va tancar amb èxit les activitats musicals del primer semestre de l’any.

Simfònic’24

Per tancar el primer semestre, els membres de l’Agrupació Musical de Godall (Junta directiva, professors, músics de la banda, estudiants de l’escola de música, familiars i amics), vam celebrar una diada a l’àrea de Medi Ambient de Godall amb un dinar popular, mentre els nens i nenes de l’escola de música tocaven a l’aire lliure les peces que porten estudiant tot l’any. El dissabte 22 de juny es va realitzar un petit concert al carreró de la peixateria amb les cançons que portaven estudiades tots els nens de l’AMG.

2024 Simfònic. https://photos.app.goo.gl/jiH3BrKUg4n7zJFy7

Mirant cap al segon semestre

Amb tot, l’Agrupació Musical de Godall mira cap al futur, ja que el segon semestre promet estar igualment ple d’esdeveniments i concerts. Ben aviat, la banda seguirà portant la seva música pels carrers de Godall i més enllà, consolidant-se com una peça clau en la vida cultural del poble. Ens retrobarem en el pròxim resum d’activitats!